FREE-YOUR-MIND

Merel .
van totaal € 100 (100%)

Ik doe samen met mijn broertje Pieter mee met de Obstacle Run voor stichting MIND!

Het leven zit vol kleine en grote uitdagingen en het is een kunst om deze 'obstakels'
- met of zonder hulp - te overwinnen. Door uitdagingen aan te gaan kun je leren en wordt je vaak sterker...

Maar het vergt moed en doorzettingsvermogen om obstakels aan te gaan. Dus hoe mooi is het als je jezelf kunt uitdagen een Obstacle Run te doen en daarmee donaties op te halen voor MIND! Zodat MIND mensen die dat nodig hebben een helpende hand kunnen reiken. 

Een run van 6KM, met obstakels op zondag 14 mei (moederdag). Help jij ons om ons streefbedrag te halen? Een goed doel te steunen? En geef je ons op deze dag een steuntje in de rug om deze obstakels te overwinnen? Stap voor stap dichterbij een gevoel van vrijheid, voor iedereen!


- FREE YOUR MIND -
and the rest will follow

Stichting MIND zet zich in om psychische problemen te voorkomen en mensen die hiermee te maken hebben te ondersteunen. Bij MIND vind je informatie, inspiratie en steun. MIND zorgt ervoor dat mentaal welzijn op de politieke agenda staat.

Als je zelf steun nodig hebt of wilt praten, kun je anoniem bellen met MIND Korrelatie: 0900-1450. En via MIND kun je in contact komen met mensen met dezelfde ervaringen als jij.

Ik vind deze dingen enorm belangrijk en ik hoop jij ook. Mijn doel is daarom om zoveel mogelijk geld op te halen voor MIND. Steun jij mij in mijn actie? Deel mijn actie dan of Doneer! Alvast veel dank voor je betrokkenheid.

MIND zet de donaties in voor de MIND Young Studio

Hiermee kunnen jonge ervaringsdeskundigen hun verhalen via video en podcasts online kunnen vertellen. Door hun ervaringsverhalen op YouTube, Instagram, TikTok en Spotify kunnen andere jongeren voelen dat zij níet de enige zijn die met mentale uitdagingen worstelen. Zo wordt het makkelijker om over de problemen te praten en hulp te zoeken als dat nodig is. Door donaties op te halen met de Down Under Obstacle Run 4 MIND help jij om onnodig lijden, eenzaamheid en verdriet onder jongeren te voorkomen.

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 5 13-05-2023 | 22:48 Merel wat ben jij een topper! Wat super dat jij je inzet voor andere jongeren
€ 15 13-05-2023 | 21:46 Zet 'm op!
€ 15 10-05-2023 | 17:47 Alles Merel doet is altijd voor iets goed.
€ 10 10-05-2023 | 10:27 Je bent een topper Merel! Heel veel succes zondag! Zal aan je denken 💛
€ 20 08-05-2023 | 09:40