Down Under Obstacle Run 4 MIND | ZO 12 mei 2024

Het leven zit vol kleine en grote uitdagingen en het is een kunst om deze 'obstakels' - met of zonder hulp - te overwinnen. Door uitdagingen aan te gaan kun je leren en wordt je vaak sterker...

Maar het vergt moed en doorzettingsvermogen om obstakels aan te gaan. Dus hoe mooi is het als je jezelf kunt uitdagen een Obstacle Run te doen en daarmee donaties op te halen voor MIND! Zodat MIND mensen die dat nodig hebben een helpende hand kunnen reiken. 

Iedereen die meedoet en daarmee donaties ophaalt voor MIND kan rekenen op een mooi T-shirt en een extra medaille van MIND!

 

Lokatie en tijd

Ravensewetering 1, Nieuwegein.

De tijden worden nog bekendgemaakt!

Doe mee!

Hoe werkt het?

Heel simpel: 

1) Maak hier nu je eigen sponsorpagina aan door op 'Doe mee' te klikken.
Het aanmaken duurt ongeveer 5 minuten. Vul je motivatie in om mee te doen met de Down Under Obstacle Run en je zo in te zetten voor MIND. Voeg een (paar) leuke foto('s) van jezelf toe om je pagina meer persoonlijk te maken, want dat helpt enorm met het ophalen van donaties in jouw netwerk. 

2) Koop een ticket voor de Down Under Obstacle Run (downunderrun.nl).
Dit doe je door op de button 'Inschrijven' te klikken en de gewenste afstand & het aantal tickets te selecteren. Kies bij de onderstaande stap voor 'Aansluiten bij team' en dan 'Obstacle Run 4 MIND' (zie afbeelding hieronder) en rond daarna af door je ticket te betalen. Doe dit zo snel mogelijk, zodat je van een plek verzekerd bent!

3) Deel jouw sponsorpagina met zoveel mogelijk mensen die je kent en vraag iedereen om jouw waanzinnig stoere en sportieve actie voor MIND te steunen!

Doe mee!

Heb je vragen? Neem contact op en je hoort zo snel mogelijk van ons.
Meer informatie over MIND vind je op www.wijzijnmind.nl

Heel graag tot zondag 12 mei 2024 bij de Down Under Obstacle Run 4 MIND!